Update coronavirus 3 april 2020

Inmiddels zit de derde corona-werkweek er bijna op. Onze overheid heeft de afgelopen week de maatregelen verlengd tot 28 april. Ook trad het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ in werking. We zien dat de maatregelen druk leggen bij iedereen. In het bijzonder bij onze collega’s op de bouwplaatsen. We zijn er trots op dat iedereen het draaiende houdt. We zien ook doorzettingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit! En er ontstaan prachtige initiatieven om toch contact – op afstand – met elkaar te houden en dat iedereen alles op alles zet om zo goed mogelijk door te werken.

  • Zie je mooie initiatieven, beelden of attenties op de bouwplaats, kantoor of thuis ontstaan? Die willen we graag met elkaar delen, dus laat het weten via s.pouwels@trebbe.nl of stuur haar een appje. Stuur bij voorkeur een foto mee.
  • Vanuit de personeelsvereniging wordt de eerste digitale pubquiz in de historie van Trebbe georganiseerd! Vrijdag 10 april om 16.30 uur kun je inloggen. Voor de nummers 1, 2 en 3 ligt een mooie prijs klaar. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, of je nu lid bent van de personeelsvereniging of niet. Je hebt een laptop, smartphone of pc met webcam nodig. Meld je alvast aan.
  • Onze afdeling ICT heeft een handleiding voor Microsoft Teams opgesteld. Teams wordt veel gebruikt voor het videobellen, maar je kunt er nog veel meer mee. Check de handleiding!
  • Corona roept misschien ook nog wel vragen op rondom het veilig verlenen van eerste hulp. En dat is begrijpelijk want voor iedereen is deze situatie nieuw. Het Oranje Kruis heeft aandachtspunten over eerste hulp en corona op een rijtje gezet. Lees deze.
  • Voel je je meer vermoeid dan anders? Dat kan een gevolg zijn van het feit dat je ritme anders is dan dat je gewend bent en dat kost onbewust meer energie.

Wij zijn blij dat we kunnen melden dat er geen nieuwe (vermoedelijke) coronabesmettingen zijn vastgesteld bij medewerkers van Trebbe en dat we geen nieuwe bouwplaatsen hebben gesloten.

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Jolanda Strijk, HR-manager, 088 259 00 07 of strijk@trebbe.nl.

Wij wensen je een fijn weekend toe!