Update coronavirus 28 september 2020

Vanavond hebben onze minister-president en onze minister van Volksgezondheid opnieuw een persconferentie gegeven. Zij trokken aan de noodrem en kondigden een nieuw maatregelenpakket aan om de opmars van het coronavirus in te perken. Deze maatregelen zijn gericht op het beperken van sociale contacten en groepsgrootte. De maatregelen gaan dinsdag 29 september vanaf 18.00 uur in en blijven in elk geval drie weken van kracht. Wat dit betekent voor jou, jouw werk en Trebbe, dat lees je hieronder.

  • Wij verzoeken je met klem je nog strikter te houden aan de maatregelen die Trebbe heeft getroffen de afgelopen tijd, zowel op onze kantoren als op onze bouwplaatsen. Als er een besmetting op één van onze bouwplaatsen of kantoren plaatsvindt, dan kan deze locatie veertien dagen worden gesloten.
  • Thuiswerken is en blijft ook bij Trebbe de norm voor de kantoormedewerkers. Binnen Trebbe hebben wij maatregelen getroffen om het werken op onze kantoren gedeeltelijk mogelijk te maken. Wil je op kantoor werken? Meld dit dan bij je leidinggevende en houd je aan het schema wanneer wie op kantoor mag zijn en kom niet op andere momenten onaangekondigd op kantoor. Bij een eventuele besmetting of controle kunnen wij aantonen wie wanneer op kantoor is geweest en dat wij de maatregelen uiterst serieus nemen.
  • Voor groepsgroottes van vergaderingen op onze kantoren, bouwplaatsen en extern volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat wij alleen nog fysieke bijeenkomsten bijwonen en organiseren met een grootte van maximaal 4 personen. Heb je een bijeenkomst waarbij meer dan 4 personen aanwezig zijn, sluit dan aan via Teams.
  • Dit betekent helaas ook dat wij geen evenementen kunnen organiseren op onze bouwplaatsen zoals een feestelijke start bouw, een viering hoogste punt, koperskijkdagen, enzovoort. Er wordt gewerkt aan een digitaal alternatief. Deze volgt zo snel mogelijk.
  • Reis niet tussen onze kantoren of bouwplaatsen als dit niet zakelijk noodzakelijk is.
  • Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte, was je handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Heb je nog vragen? Dan kun je die via Whatsapp stellen aan Sara Pouwels, Hoofd Communicatie, via 06 51 79 04 05. Zij reageert zo snel mogelijk.

Wij realiseren ons dat deze boodschap impact heeft op jou en jouw omgeving. Wij doen opnieuw een beroep op je gezonde verstand, volharding en veerkracht en blijf aardig voor elkaar. Loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd contact opnemen met je leidinggevende of één van de leden van het crisisteam.

  • Antje de Groot – Schuttert, 088 259 03 03
  • Hein Trebbe jr., 088 259 00 04
  • Jolanda Strijk, 088 259 00 07
  • Sara Pouwels, 088 259 03 36