Update coronavirus 27 maart 2020

Inmiddels zit de tweede werkweek er bijna op, nadat onze overheid nieuwe drastische maatregelen trof in de strijd tegen het coronavirus én deze maatregelen verder aangescherpte afgelopen week. Wij realiseren ons wat voor een druk dit met zich meebrengt op het zakelijke maar zeker ook op het privéleven. We zijn dan ook blij met de inzet en de flexibiliteit van iedereen!

Nieuw bouwprotocol & 1,5 meter afstand

We verwachten dat er maandag een bouwprotocol wordt doorgevoerd vanuit de overheid. Zodra dit bekend is informeren wij jullie hierover. Dit protocol komt er voor onze eigen gezondheid en de continuïteit op de bouwplaatsen. We vragen nu alvast je bijzondere aandacht voor het volgende. Houd 1,5 meter afstand. Ook als er sprake is van een open verbinding (zoals bijvoorbeeld beglazing met een ventilatiestrook) tussen jou en de andere persoon.

Beslissing maatregelen die tot 6 april van kracht zijn

Dinsdag aanstaande wordt er besloten over de maatregelen die getroffen zijn die van kracht zijn tot 6 april. Deze maatregelen zien onder andere toe op de sluiting van scholen, sportscholen en horeca. Jullie ontvangen van ons zo snel mogelijk na de besluiten een update. In deze update vind je dan een overzicht van de eventuele aanpassingen en welke gevolgen dit heeft voor de richtlijnen van Trebbe.

Corona & Trebbe

De afgelopen week zijn er geen verdere bijzonderheden geweest. Binnen Trebbe is één bouwplaats gesloten, te weten het UMCG in Groningen. Er zijn geen nieuwe vermoedelijke besmettingen van het coronavirus bij medewerkers bij Trebbe geconstateerd.

Wij zijn trots dat iedereen de schouders eronder zet en de maatregelen goed volgt!

We wensen jullie een goed weekend toe!