Update coronavirus 21 april 2020

Dinsdag 21 april 2020 is opnieuw een persconferentie gegeven door onze minister-president over het coronavirus. De beperkende maatregelen tegen het coronavirus die van kracht waren tot en met 28 april, worden verlengd tot en met 19 mei. Evenementen gaan niet door tot 1 september. Wel kunnen basisschoolkinderen vanaf 11 mei weer gedeeltelijk naar school en geheel naar de kinderdagopvang.

De 1,5 meter maatschappij zal nog langer en verder doorzetten. Dit heeft ook blijvender consequenties voor onze kantoren, thuis werken en bouwplaatsen. Wij zijn op dit moment aan het kijken hoe we daar verder een praktische en structurele invulling aan kunnen geven.

Wij realiseren ons dat de verlenging van deze maatregelen veel vraagt van je doorzettingsvermogen, verdraagzaamheid en zelfbeheersing. Het devies is en blijft hou vol. Volg de maatregelen voor je eigen gezondheid en die van je omgeving. Samen zetten we de schouders eronder om zelf en onze familie en collega’s gezond te blijven en ons bedrijf draaiende te houden. We horen wat premier Rutte vanavond benadrukte: “voorzichtigheid nu om spijt achteraf te voorkomen”.

Deze uitzonderlijke situatie is morgen niet voorbij. Loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met je leidinggevende of één van de leden van het crisisteam: Antje de Groot-Schuttert, Hein Trebbe jr., Jolanda Strijk of Sara Pouwels. Bel ook eens met een collega. Zo doen we er met elkaar alles aan om elkaar zo goed mogelijk door deze tijd heen te helpen!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jolanda Strijk, HR-manager 088 259 00 07 of strijk@trebbe.nl.