Trebbe 105 jaar

Wij kijken terug op een fantastisch lustrumfeest. Het feest, voor onze medewerkers en hun partners, ter ere van het jubileum van Trebbe vond plaats op een prachtig partyship. De reden van het jubileum; samen met onze opdrachtgevers en relaties, onze deskundige en betrokken medewerkers en met de kracht van ons sterke kennisnetwerk ontwikkelen en bouwen we al 105 jaar.

Rijke historie

Trebbe kent een rijke en lange historie. Het begon in 1911 met de firma J.A. Trebbe, opgericht door Johan Arnold Trebbe, gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden en kleine verbouwingen. De thuisbasis was Enschede. Het bedrijf groeide in 105 jaar uit naar een professionele ontwikkelende bouwer met vestigingen in Enschede, Nieuwegein, Zwolle en Groningen. Ook heeft Trebbe twee deelnemingen, Dijkham bouw en Bouwbedrijf Van den Hengel.

Familiebedrijf

Na 105 jaar is Trebbe nog steeds een familiebedrijf in hart en nieren. In 1982 trad H.C.J. (Hein) Trebbe toe tot de directie van het bedrijf. Hein Trebbe is de vierde generatie Trebbe en staat tot op de dag van vandaag nog aan het roer van het bedrijf. Inmiddels is ook de zoon van Hein Trebbe in dienst bij Trebbe Groep: H.J.H. (Hein) Trebbe is de vijfde generatie Trebbe.

De blauwdruk van morgen

In de afgelopen 105 jaar zijn we ons altijd blijven ontwikkelen. We volgen veranderingen op de voet, spelen er actief op in. Meebewegen met de markt, onze opdrachtgevers en klantvragen dat is onze kracht, de basis van ons verleden, maar zeker ook de sleutel naar de toekomst. Want waar wij vroeger alleen verantwoordelijk waren voor de bouwkundige werkzaamheden en het aannemen van werk, bieden we nu complete huisvestingsoplossingen. Van ontwikkeling tot beheer. Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie.