De centrale bijeenkomst

Vlak voor en na de vakantie vroegen wij jullie wat jullie van de centrale bijeenkomst vonden door middel van een korte enquête. Laat ik beginnen met iedereen die de enquête heeft ingevuld te bedanken. Ruim 100 collega’s vulden de enquête in. Wij vroegen jullie mening omdat we de opkomst bij de laatste centrale bijeenkomst opvallend laag vonden en niet goed wisten waar dat aan lag. Aan de reacties op de enquête hebben we zeker wat gehad, het geeft ons een beeld waarom collega’s naar de bijeenkomst gaan, wat zij belangrijk vinden en verwachten van de bijeenkomst.

Dit vonden jullie ervan en hier gaan we zeker wat mee doen

Jullie lieten weten dat er zeker behoefte is aan de centrale bijeenkomst en een woord van de directie erg belangrijk vinden. De centrale bijeenkomst zien jullie het liefst in juni of juli op een woensdag of donderdag. En als ideale locatie gaf het grootste gedeelte de omgeving Apeldoorn aan, dit is een mooie centrale locatie gezien vanuit de verschillende vestigingen.

Tot volgend jaar!

In de enquête kregen jullie ook de mogelijkheid een opmerking achter te laten. Daar werd opvallend vaak aangegeven dat deze bijeenkomst als nuttig en relevant wordt ervaren en dat iedereen hier eigenlijk gewoon bij aanwezig moet zijn. Deze mening delen wij – als directie – natuurlijk ook, wij rekenen erop dat we volgend jaar iedereen weer op de centrale bijeenkomst mogen verwelkomen.

Hein Trebbe jr.