Veenendaal 46 woningen Eiland

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Patrimonium Woonservice Veenendaal

Locatie

  • Veenendaal

Status

  • Gerealiseerd

46 woningen Eiland Veenendaal

Kracht: gasloos, compact, energiezuinig , betaalbaar voor opdrachtgever en huurder

Nieuwbouw van 46 huurwoningen, die zeer efficiënt in woonruimte en energie zijn. Door de woningen te voorzien van warmteterugwinning, triple glas, hoge isolatiewaarden, pv-panelen en aansluiting op het stadsverwarmingssysteem DEVO voldoen de woningen aan de actuele eisen van BENG (Bijna EnergieNeutraal Gebouw). De woningen zijn uiterst comfortabel en de woonlasten laag, nu en in de toekomst.

Het project betreft 46 rijwoningen verdeeld over twee eilanden en is zeer gevarieerd doordat de woningen uitgevoerd worden in verschillende types. Zo is op Eiland D de samenhang gezocht met de bestaande koopwoningen. Doordat elk blok woningen een eigen kleur metselwerk, andere raamopeningen en bijpassende luifellengte krijgt, krijgt elke woning haar eigen identiteit.

Op Eiland G zijn de 22 huurwoningen een omlijsting van een brede groenzone. De woningen sluiten met de aantrekkelijke kleurstellingen en de houten geveldelen aan op het landelijke karakter van dit eiland.

De woningen zijn vanuit een bouwteamovereenkomst ontwikkeld en worden gebouwd volgens Trebbe BasisWonen, het concept voor grondgebonden woningen.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media