Oldenzaal De Graven Es

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • BPD Amersfoort

Locatie

  • Oldenzaal

Status

  • Gerealiseerd

De Graven Es Oldenzaal

Kracht: duurzame appartementen vlakbij het stadscentrum

Nieuwbouw van 42 koopappartementen die gerealiseerd worden in de jongste uitbreidingswijk van Oldenzaal; De Graven Es. Deze wijk ligt op steenworp afstand van het centrum van Oldenzaal, met alle voorzieningen dichtbij.

De Graven Es omvat in totaal drie appartementencomplexen. Ieder complex bestaat uit vier bouwlagen en biedt ruimte aan veertien appartementen bestemd voor de verkoop. De appartementen hebben een vloeroppervlak variërend tussen de 60 m2 en 90 m2 en penthouses met een vloeroppervlak van maar liefst 120 m2, zo biedt De Graven Es voor elk wat wils. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats. De appartementen beschikken allemaal over energielabel A doordat deze goed geïsoleerd zijn, voorzien zijn van een warmtepomp en de pv-panelen op het dak.

De Velde Architecten uit Kampen tekende voor het ontwerp. De drie appartementencomplexen krijgen een ontwerp met een stevige onderlinge samenhang maar mét een eigen identiteit in de wijk. Dit wordt onder andere bereikt door te werken met kleuraccenten in het gevelmetselwerk en speels verspringende gevelopeningen.

Trebbe realiseert de drie appartementencomplexen gefaseerd. De appartementen van de eerste twee complexen zijn allemaal verkocht en de bouw daarvan is inmiddels gestart. De bouw van het derde en laatste appartementencomplex staat gepland voor medio 2021.

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwbouw-gravenes.nl

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media