Renovatie/nieuwbouw van de faculteit Tandheelkunde van het Radboudumc aan de Philips van Leydenlaan op de Nijmeegse campus. Het gebouw is eigendom van de Radboud Universiteit.
Bouwcombinatie Tandheelkunde, bestaande uit Trebbe, Van Wijnen Arnhem en Kuijpers Installatietechniek uit ’s Hertogenbosch, gaat het gebouw uit 1970 transformeren in een hedendaags, modern en duurzaam gebouw. Het ontwerp van de renovatie is afkomstig van Inbo uit Amsterdam.

De Bouwcombinatie is verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de realisatie. Bijzondere aandacht is er voor een duurzame exploitatie van het gebouw en de installaties. Het gebouw wordt tot op het betoncasco gestript, waarna het wordt voorzien van nieuwe gevels, een nieuw atrium en nieuwe installaties.
De laagbouw is geheel nieuw, de hoogbouw wordt gefaseerd gerenoveerd (gevel, installaties, afbouw). Bijzonder is dat het gebouw deels in gebruik blijft tijdens onze werkzaamheden. De totale omvang is circa 23.600 m2 BVO, verdeeld over zes lagen bovengronds en 2 lagen ondergronds.

De Bouwcombinatie Tandheelkunde heeft sinds januari 2015 het Technisch Ontwerp gemaakt. Op 3 juli 2015 is gestart met de renovatiewerkzaamheden. De bouw vindt plaats in twee fasen, waarbij in elke fase een deel van het gebouw in gebruik blijft. In de zomer van 2016 worden de begane grond tot en met de derde verdieping opgeleverd, waarin alle behandelfuncties gehuisvest zijn. In de zomer van 2017 worden de bovenste drie verdiepingen met vooral kantoor- en onderwijsfuncties opgeleverd.