In de wijk Blokhoeve in Nieuwegein realiseert Trebbe 52 koopwoningen ParKant van het project Vlierhoeve Zuid, in een parkachtige omgeving. Daarom komen de 52 woningen ParKant in drie autoluwe hofjes waarvan iedere woning een prachtige tuin heeft en een veranda aan de straatkant (aan de parkkant).

Er komen verschillende woningtypes in verschillende prijsklassen, allemaal met een eigen veranda. Zo komen er bijvoorbeeld hoekwoningen en rijwoningen. Woningen met veel ruimte en compleet geleverd met luxe badkamer van Villeroy & Boch en een prachtige Siematic keuken, vrijstaande berging in de tuin en een mooie erfafscheiding.

De woningen hebben de karakteristieke architectuur van Mulleners + Mulleners architecten maar hebben ook de voordelen van een energiezuinig en onderhoudsvrij nieuwbouwhuis. Verder wordt de sfeer in de wijk voor een belangrijk deel bepaald door water en groen. Tegelijkertijd ligt de wijk heel centraal ten opzichte van het centrum van Nieuwegein en óók dat van Utrecht. Een heerlijke woonomgeving voor jong en oud.

Blokhoeve is het afgelopen decennium ontwikkeld tot een groene wijk waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Het ligt in het noorden van Nieuwegein, dichtbij de A12 en de A27, waardoor het goed bereikbaar is. In 2003 startte het project, om van het gebied waar ooit een sportpark en golfbaan gelegen waren, ruim 800 woningen te realiseren. 70% in de marktsector en 30% in de sociale sector.