Het project De Parkwachters is misschien wel het állermooiste stukje van de nieuwe wijk Blokhoeve in Nieuwegein. Hier woont u letterlijk met uw voeten in het gras. Midden in het groen, in het hart van het park, komen acht luxe (half)vrijstaande villa’s met een zeer onderscheidende en markante architectuur. Wordt u één van de bevoorrechte bewoners die heerlijk gaat genieten van exclusief, kleinschalig wonen in het park?

Statige stadsvilla’s
De Parkwachters bestaat uit twee vrijstaande en zes halfvrijstaande villa’s met een modern en statig uiterlijk. De robuuste kubussen stijgen uit boven het park en vormen een markant herkenningspunt in het groene landschap; u begrijpt direct waar de naam Parkwachters vandaan komt. De woningen staan midden in het groen en hebben een zeer opvallende architectuur met verschillende niveaus en platte daken. Alle woningen hebben drie woonlagen en een buitenruimte in de vorm van een privé-terras aan de woonkamer en een fijn dakterras. Maar de echte achtertuin, dat is natuurlijk het park!

Het hart van Blokhoeve
De Parkwachters wordt gerealiseerd midden in Blokhoeve: een fraaie, splinternieuwe wijk waar de sfeer wordt bepaald door water en groen. Hier geniet u elke dag weer van rust en ruimte, terwijl u tegelijkertijd heel centraal woont ten opzichte van het centrum van Nieuwegein en dat van Utrecht. Een fijne, rustige woonomgeving met het stadsleven binnen handbereik; het beste van twee werelden.

Gerelateerde projecten