27x een fijn thuis in Lent

Opdrachtgever(s)

  • Newomij

Architect(en)

Locatie

  • Lent

Status

  • Gerealiseerd

27x een fijn thuis in Lent

Kracht: opvallende architectuur, turn-key ontwikkeling

Trebbe ontwikkelde en realiseerde opvallende appartementen in de wijk Waalsprong op het Eiland van Laauwik in Lent. Waalsprong is gebouwd tegen de oude dorpskern van Lent en is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen.

De 26 appartementen zijn bestemd voor de vrije sectorhuur en hebben een gemiddeld oppervlak van 74 m². De appartementen zijn verdeeld over vijf bouwlagen.

Dit appartementencomplex is ontworpen door Frank Willems Architecten. De gevel is opvallend door de spannende details en kleuraccenten. Het gebouw is duurzaam door de pv-panelen op het dak en de aansluiting op de stadsverwarming, oftewel gasloos. Dankzij slimme materiaalkeuzes is het gebouw ook in het onderhoud duurzaam. In totaal omvat het complex 26 appartementen, verdeeld over vijf bouwlagen en zijn er ook 26 openbare parkeerplaatsen op straatniveau gerealiseerd. De appartementen hebben een oppervlakte van gemiddeld 74 m2 en zijn zeer hoogwaardig afgewerkt. Trebbe ontwikkelde de appartementen vanuit haar concept HoogWonen en verkocht het gebouw turn key aan Newomij.

Deel dit project op social media