Groot onderhoud aan 21 woningen in de Lamoraal van Egmondstraat in Kampen. In een tijdsbestek van 19 dagen zijn diverse werkzaamheden verricht aan iedere woning. Zowel aan de binnenkant (keuken, toilet, badkamer, verwarming en ventilatie) als isolerende maatregelen aan de buitenkant (kozijnen en dak). Ook is alle aanwezige asbest verwijderd.

De werkzaamheden zijn in een bepaalde volgende uitgevoerd in een drietal fasen. Met behulp van een informatieboekje wist elke bewoner wat welke dag plaatsvond.
Fase 1: op de begane grond, berging, keuken en toilet
Fase 2: op de verdieping (badkamer, plafonds en zolder)
Fase 3: buiten de woning (kozijnen en dak)

De intensieve renovatie was voor de bewoners een zware tijd, want er werd tegelijkertijd aan de binnen- en buitenzijde van alle 21 woningen gewerkt. Voor de start van de renovatie zijn we samen met opdrachtgever deltaWonen bij alle bewoners thuis geweest om exact door te spreken wat de renovatie voor hen zou betekenen. Ook tijdens de renovatie zijn we dagelijks in gesprek geweest met de bewoners. De bewoners waren blij toen de werkzaamheden achter de rug waren. Het resultaat mag er dan ook zijn; een comfortabele en energiezuinige woning, in een compleet nieuw jasje.

Grootschalig onderhoud Kampen

Met aandacht voor de bewoners, maakten wij van hun woning weer een comfortabele en energiezuinige woning, in een compleet nieuw jasje