Gebouw F Tergooi Hilversum

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Tergooi

Architect(en)

Locatie

  • Hilversum

Status

  • Gerealiseerd

Gebouw F Tergooi Hilversum

Kracht: bouwen in het bos, samenwerking, toekomstbestendig, energiezuinig, hightech, groene omgeving

In Hilversum realiseert Trebbe in bouwcombinatie gebouw F voor Tergooi Clinics. Het nieuwe F-gebouw biedt straks plaats aan onder andere verschillende laboratoria, de klinische farmacie, het servicecentrum, piketkamers, opleidingsfaciliteiten en kantoren voor verschillende stafdiensten. Daarnaast realiseert de bouwcombinatie een nieuwe aanbouw waarin het mortuarium, de keuken, de goederenontvangst en het magazijn een plek krijgen.

Een renovatie van vleugel A tot B

Gebouw F omvat de complete renovatie van de A- en B-vleugel, een aanbouw voor de logistiek van het ziekenhuis en een ondergrondse verbinding met het hoofdgebouw van het ziekenhuis. Het terrein van de aanbouw wordt getransformeerd tot een logistiek hof dat dient voor de aan- en afvoer van goederen. Daarnaast wordt er een parkeergarage gerealiseerd die bestemd is voor de medewerkers.

Over Zorgkliniek Tergooi Hilversum

Eerder realiseerde Trebbe in bouwcombinatie Zorgkliniek Tergooi Hilversum. Dit is een nieuwe, eigentijdse en toekomstbestendige toevoeging naast het nieuwe hoofdgebouw van het ziekenhuis Tergooi. Nieuwe technologieën, het efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte en energiezuinige toepassingen maken dit een hightech gebouw waarin hoogwaardige zorg kan worden geleverd, ook in de toekomst. In het bosrijke gebied in Hilversum brengt Tergooi Hilversum haar klinische zorg samen in een zorgpark. De nieuwbouw van het F-gebouw is het tweede project dat Trebbe in bouwcombincatie realiseert voor Tergooi Clinics.

Deel dit project op social media