Hengelo 64 zorgplaatsen

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Architect(en)

Locatie

  • Hengelo

Status

  • Gerealiseerd

64 zorgplaatsen Hengelo

Kracht: coöperatieve samenwerking, bouwen op zorglocatie, duurzaam, bouwteam, kleinschalig

In Hengelo realiseren wij in bouwteam 64 nieuwe zorgplaatsen nabij zorglocatie Het Hof. Tegenover het Borsthuis waar tijdens de bouw het zorgproces volledig doorgaat. Het nieuwe, kleinschalige gebouw omvat vier bouwlagen met op elke bouwlaag zestien verpleeghuisplaatsen. Op de begane grond zijn de zestien verpleeghuisplaatsen voor extreem onbegrepen gedrag (EOG).

Trebbe is bouwteampartner na een gewonnen tender. De opdracht heeft twee fasen: Trebbe kreeg eerst opdracht voor de engineeringsfase (uitwerken VO tot DO). En daarna opdracht voor bouwen (uitwerken DO tot uitvoerings gereed ontwerp).

Opdrachtgever TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) werkt samen op coöperatieve basis. De opdracht dient met optimale transparantie en op basis van in elkaar gesteld vertrouwen tot stand te komen. Dat betekent dat TMZ gevraagd en ongevraagd inzicht krijgt in relevante zaken over de gehele linie van het bouwproces. TMZ gaat ervan uit dat er op een integrale wijze door de partijen wordt samengewerkt. In deze samenwerking is Trebbe aangewezen als coördinator in alle fasen.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media