Enschede MST dagelijks onderhoud

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Medisch Spectrum Twente

Architect(en)

Locatie

  • Enschede
  • Oldenzaal

Status

  • Gerealiseerd

Dagelijks onderhoud MST Enschede

Kracht: onderhoud, vaste partner

Trebbe verzorgt reeds tientallen jaren het dagelijks onderhoud voor de drie locaties van het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede en Oldenzaal. Trebbe voert zeer veel verschillende bouwkundige werkzaamheden uit voor het MST. Die variëren van het repareren van een deurdranger tot verbouw en uitbreidingen van beddenhuizen en verpleegafdelingen, de renovatie van poliklinieken, radiotherapieruimten en laboratoria.

Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl het primaire (zorg)proces gewoon doorgaat. Trebbe heeft hier zeer veel ervaring mee. Wij hebben geleerd hoe essentieel het is om rekening te houden met de patiënten, medewerkers en hun bezoekers. Zo weinig mogelijk overlast door een superstrak geleid bouwproces staat bij ons voorop. Dankzij gedegen overleg, bekendheid met de logistiek, creatieve programmering, nauwgezette planning en vóór alles, dankzij respect voor elkaars bezigheden.
Ook zijn onze medewerkers erop gericht daadkrachtig te kunnen handelen in onverwachte situaties en snel klachten te verhelpen. Naast het dagelijkse en mutatie-onderhoud verricht deze separate organisatie ook het planmatig en preventieve onderhoud.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media