Trebbe verzorgt reeds tientallen jaren het dagelijks onderhoud voor het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede en Oldenzaal. Trebbe voert zeer veel verschillende bouwkundige werkzaamheden uit voor het MST. Die variëren van het repareren van een deurdranger tot verbouw en uitbreidingen van beddenhuizen en verpleegafdelingen, de renovatie van poliklinieken, radiotherapieruimten en laboratoria.
Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd terwijl het primaire (zorg)proces gewoon doorgaat. Trebbe heeft hier zeer veel ervaring mee. Wij hebben geleerd hoe essentieel het is om rekening te houden met de patiënten, medewerkers en hun bezoekers. Zo weinig mogelijk overlast door een superstrak geleid bouwproces staat bij ons voorop. Dankzij gedegen overleg, bekendheid met de logistiek, creatieve programmering, nauwgezette planning en vóór alles, dankzij respect voor elkaars bezigheden.
Ook zijn onze medewerkers erop gericht daadkrachtig te kunnen handelen in onverwachte situaties en snel klachten te verhelpen. Naast het dagelijkse en mutatie-onderhoud verricht deze separate organisatie ook het planmatig en preventieve onderhoud.
Vorig jaar vond er opnieuw een aanbesteding voor het dagelijks en mutatie-onderhoud plaats. Trebbe wist zich wederom als één van de winnende partijen te kwalificeren en mag het onderhoud tot en met medio 2020 weer voor haar rekening nemen.