Elst groot onderhoud 51 appartementen

Expertise(s)

Opdrachtgever(s)

  • Mooiland

Architect(en)

Locatie

  • Elst

Status

  • Gerealiseerd

Groot onderhoud 51 appartementen Elst

Kracht: vanuit ketensamenwerking met de opdrachtgever, aandacht voor continue consumentenstroom, modernisering

Vanuit een ketensamenwerking voerde Trebbe groot onderhoud uit aan 51 appartementen in Elst. Een groot deel van de appartementen zijn gesitueerd boven een supermarkt. Het complex is gemoderniseerd. De gevels kregen een facelift doordat de balkonhekken zijn vervangen en er een tweede lift tegen het trappenhuis aan is geplaatst.
Ook is het gebouw van binnen aangepakt. De algemene ruimtes kregen een nieuw fris gezicht door de wanden en plafonds te sausen en de vloerafwerking in de algemene ruimtes is vervangen, waarbij bij de voordeuren een mooi accent is aangebracht in de vloer- en wandafwerking. Daarnaast is de verlichting in de algemene ruimtes vervangen door LED-verlichting.

Ook de appartementen zijn klaar gemaakt voor de toekomst. Zo zijn de douche, het toilet en de keuken vervangen en kregen de appartementen nieuwe elektrische te bedienen screens. De appartementen hebbe een labelsprong gemaakt van D naar B door het vervangen van de kozijnen door kozijnen met HR++ beglazing en zelfregulerende ventilatieroosters. De mechanische ventilatie is vervangen door CO2-gestuurde ventilatie. Het dak van het complex is geïsoleerd en kreeg daarmee een Rc-waarde van 7,0. Op het dak zijn pv-panelen geplaatst. Elk appartement heeft vier panelen toegewezen gekregen en acht panelen zijn toegewezen aan de algemene ruimten.

Bijzonder aan dit project is dat de appartementen boven een supermarkt zijn gesitueerd, waardoor er extra aandacht is voor de bedrijfsprocessen en consumentenstroom van en naar de supermarkt. Natuurlijk schenkt Trebbe BestaandWonen ook intensief aandacht aan de bewoners.

Dit project in de media

Niets gevonden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Deel dit project op social media