Groot onderhoud 51 appartementen Elst

Kracht: vanuit ketensamenwerking met de opdrachtgever, aandacht voor continue consumentenstroom, modernisering

Vanuit een ketensamenwerking voert Trebbe groot onderhoud uit aan 51 appartementen in Elst. Een groot deel van de appartementen zijn gesitueerd boven een supermarkt. Het complex wordt gemoderniseerd. De gevels krijgen een facelift doordat de balkonhekken worden vervangen en er een tweede lift tegen het trappenhuis aan wordt geplaatst.
Ook wordt het gebouw van binnen aangepakt. De algemene ruimtes krijgen een nieuw fris gezicht door de wanden en plafonds te sausen en de vloerafwerking in de algemene ruimtes wordt vervangen, waarbij bij de voordeuren een mooi accent wordt aangebracht in de vloer- en wandafwerking. Daarnaast wordt de verlichting in de algemene ruimtes vervangen door LED-verlichting.

Ook de appartementen worden klaar gemaakt voor de toekomst. Zo worden de douche, het toilet en de keuken vervangen en krijgen de appartementen nieuwe elektrische te bedienen screens. De appartementen maken een labelsprong van D naar B door het vervangen van de kozijnen door kozijnen met HR++ beglazing en zelfregulerende ventilatieroosters. De mechanische ventilatie wordt vervangen door CO2-gestuurde ventilatie. Het dak van het complex wordt geïsoleerd en krijgt daarmee een Rc-waarde van 7,0. Op het dak worden pv-panelen geplaatst. Elk appartement krijgt vier panelen toegewezen en acht panelen worden toegewezen aan de algemene ruimten.

Bijzonder aan dit project is dat de appartementen boven een supermarkt zijn gesitueerd, waardoor er extra aandacht is voor de bedrijfsprocessen en consumentenstroom van en naar de supermarkt. Natuurlijk schenkt Trebbe BestaandWonen ook intensief aandacht aan de bewoners.

groot onderhoud renovatie gevel Mooiland
groot onderhoud renovatie gevel Mooiland
groot onderhoud renovatie gang Mooiland
groot onderhoud renovatie gang Mooiland