Nieuwbouw van woonzorgcentrum St. Elisabeth in het centrum van Delden. Trebbe is samen met Hegeman als bouwteampartner betrokken bij de vervangende nieuwbouw in twee fases. Net als de gesloopte oudbouw op dezelfde locatie krijgt het nieuwe gebouw een verbinding met woonzorgcentrum De Wieken.

Dit project biedt binnen een verzamelgebouw plaats kleinschalige woonvormen voor 40 bewoners met psychogeriatrische aandoeningen en 24 bewoners met somatische klachten. Daarnaast zijn er 24 plaatsen voor revalidatie dagbehandeling.
In het midden van de nieuwbouw wordt een hof aangelegd. Daarvoor is er nauw samengewerkt met een landschapsarchitect. Ook is een interieurarchitect bij het project betrokken.

Het nieuwe centrum voldoet aan de huidige kwaliteitseisen met onder meer eenpersoonskamers, kleinschaliger woonvormen en de modernste sanitaire voorzieningen. De maatschappelijke functies zoals restaurant, winkel en kapsalon deelt de nieuwbouw straks met het aangrenzende woonzorgcentrum De Wieken. Verder werkt St. Elisabeth samen met externe deelnemers: Catalpa (kinderopvang), Thuiszorg, een consultatiebureau en een prikpost.

De nieuwbouw wordt duurzaam en toekomstbestendig. Zo kunnen twee verpleegkamers in de toekomst worden omgebouwd tot één zorgappartement.