Pop – up showroom Koningsdaal Nijmegen

Zonde om met dit prachtige weer binnen te zitten dachten Svedex en wij. Daarom maakten wij een pop-up showroom met binnendeuren, -kozijnen en garnituur bij ons project Koningsdaal te Nijmegen.

In de zon zien en voelen

De kopers van fase 6 Koningsdaal Nijmegen konden op deze manier de basis en de optionele materialen zien en voelen, voordat ze deze bestellen via de online deurentool, lekker in de zon met op de achtergrond de vierdaagse lopers.

Koningsdaal volgens BasisWonen

Het project Koningsdaal wordt gerealiseerd in opdracht van BPD op basis van ons concept Trebbe BasisWonen. Trebbe BasisWonen is een volledig uitgekiend woonconcept waarbij het uitgangspunt kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar is maar het concept biedt voldoende flexibliteit om er een ‘thuis op maat’ van te maken voor elke klant.

Het is alweer een jaar geleden dat wij op dezelfde locatie, hetzelfde project; Koningsdaal Nijmegen, ook tijdens de Nijmeegse vierdaagse, het hoogste punt van de 1000e BasisWoning vierden.

Co-makers BasisWonen

Svedex is één van de dertien co-makers van ons concept BasisWonen. Het voornaamste doel van deze samenwerking is de kwaliteit van de conceptwoning niet alleen te waarborgen, maar ook voortdurend te optimaliseren. Tegelijk willen we steeds efficiënter werken. Met als resultaat een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het motto daarbij is: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Samen klantverwachtingen overtreffen

Met Svedex werd 12 april jl. de samenwerkingsovereenkomst voor het co-makership ondertekend. Rob van Asperen verkoopdirecteur bij Svedex vertelde destijds erg blij te zijn met het co-makership. “Svedex luistert goed naar de wensen van de consument. Daar stemmen wij onze producten op af. Trebbe doet dit ook met BasisWonen. Gezamenlijk kunnen wij de klantverwachtingen invullen en overtreffen.”

Over Trebbe BasisWonen

Iedereen een passend thuis! Een goede en betaalbare woning voor iedereen. Dat is waar we in geloven bij Trebbe en dat is wat we bieden met Trebbe BasisWonen In 2009 realiseerden we de allereerste Trebbe BasisWoning, in 2012 bouwden we de 200e BasisWoning. Vorig jaar vierden we het hoogste punt van de 1000e BasisWoning. Door kwaliteit, comfort en flexibiliteit te bieden, creëren we maximaal woongenot en betaalbare woonoplossingen en daar gaat het ons echt om.