Appartementencomplex Olympus Almere Poort opgeleverd

‘Olympus geeft invulling aan vraag naar appartementen in vrije sector huur’

Na een bouwtijd van negen maanden leverde Trebbe het appartementencomplex Olympus in Almere op aan de opdrachtgever. Met het nieuwe, gasloze appartementencomplex, dat plaats biedt aan 21 appartementen, wordt invulling gegeven aan de vraag naar toekomstbestendige appartementen bestemd voor de vrije sector huur.

De private belegger: “Dankzij de prettige samenwerking en de goede communicatie met het uitvoeringsteam van Trebbe, is de realisatie van het project voorspoedig en zonder verrassingen verlopen. Het resultaat is dat er in relatief korte tijd een prachtig appartementencomplex is gerealiseerd en we zijn dan ook verheugd dit complex toe te kunnen voegen aan onze woningportefeuille.”

Antje de Groot, directeur Trebbe: “Het is fantastisch dat we vanuit een fijne samenwerking wederom een prachtig appartementencomplex mochten realiseren in Almere. Het is mooi om te zien dat we met ons concept HoogWonen ook invulling kunnen geven aan de vraag naar conceptuele appartementen bestemd voor vrije sector huur.”

Over het ontwerp van Olympus

Olympus is gerealiseerd in de nieuwe wijk Zandpoort in Almere Poort. Het gebouw is met veel zorg ontworpen door A3 Architecten uit Rotterdam. Het complex maakt optimaal gebruik van de ligging. De open gevels met ruime balkons op het zuiden halen zon en daglicht ver naar binnen. De terrassen op de begane grond lopen tegen de nieuwe duinrand aan en de warme gele en witte tinten van het metselwerk sluiten aan bij het karakter van Duin.

Over de appartementen Olympus

De 21 appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen, kennen een vloeroppervlak van ca. 75m2 á 85m2 en zijn bestemd voor de vrije sector huur. De appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Het complex is aangesloten op stadsverwarming en is daarmee gasloos. De bouw startte begin dit jaar en is na negen maanden afgerond. De appartementen zijn gerealiseerd volgens HoogWonen, het concept van Trebbe voor appartementen. Mede door de inzet van dit concept, is Trebbe in staat een vlekkeloos proces en vaste doorlooptijd te garanderen.

Geïnteresseerd in huren in Olympus?

De verhuur is al gestart, maar er is nog een aantal appartementen beschikbaar. Heeft u belangstelling, neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij, telefoon (020) 6 816 716. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de website: www.hureninolympus.nl