Verander een ander, begint bij jezelf

Verander een ander, begint bij jezelf

Wat fijn. Jullie hebben doorgeklikt. Jullie oproep ‘Het moet anders’ maakte dat we gelijk ‘aan’ stonden. Natuurlijk omdat we al lang samenwerken in de Grunobuurt. Maar ook omdat het ons intrinsiek aanspreekt. Wij zien, voelen en ervaren dat het anders moet, dat de grenzen van onze huidige systemen bijna zijn bereikt en dat we dus op zoek moeten naar verandering. Om die zoektocht samen met jullie aan te gaan, dat zou geweldig zijn. Wij geloven erin dat we samen verder komen. Wij vertellen er heel graag meer over.

Op deze pagina, speciaal voor deze uitvraag aangemaakt, vinden jullie:

  • een video waarin Wouter Huuskes vertelt hoe Trebbe naar jullie uitvraag kijkt.
  • een aanvullend referentieboek met een aantal voorbeelden van projecten waar we het anders doen, omdat het kan of omdat het moet.
  • een interview met Hans Vegter (Lefier) en Wouter Huuskes (Trebbe). Zij vertellen hoe er om wordt gegaan met het passend krijgen van norm- en bouwkosten.
  • een artikel met filmpje over de positieve effecten van de ketensamenwerking met Portaal.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van onze indiening? Wij beantwoorden ze graag. Neem contact op met Wouter Huuskes, 088 259 03 14 of huuskes@trebbe.nl

Verander een ander, begin bij jezelf

Het moet anders, maar ook wij kunnen het niet alleen

 

Projecten waar we het anders doen, omdat het kan of omdat het moet

 

Bouwstroom Noord: op zoek naar betaalbaarheid en beschikbaarheid

Sleutel bouwstroom

Wouter Huuskes en Hans Vegter nemen allebei zitting in het VMT én de werkgroep betaalbaarheid en vertellen alles over betaalbaarheid, samenwerking, PVE’s, PMC’s, indexatie, veranderende marktomstandigheden en de harde en zachte kant.

Lees het volledige artikel

Ketensamenwerking met Portaal: efficiënt sneller en tevreden bewoners

tegels

Portaal is een ketensamenwerking aangegaan met partners vanuit de gedachte: door iedereen nóg vroeger te betrekken bij de bouwplannen levert dat meer op voor bewoners en kun je de kosten beperken. De eerste positieve effecten van de ketensamenwerking zijn al goed merkbaar.

Lees het volledige artikel

Smaak van samenwerken:

smaak

De smaak van samenwerking laat zien hoe we binnen Trebbe met samenwerkingen omgaan. We geven er vorm aan door heel gestructureerd een aantal stappen met elkaar te doorlopen én heel bewust stil te staan bij harde en zachte aspecten.

Bekijk de Smaak van samenwerking

Resultaten van onze samenwerking

lampisterie1
lampisterie5
Tractie3
Tractie6
Tractie
Binnentuin aangelegd
aangelegde binnentuin1
Tender
Tender eerste paal1