Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 13-11-2018

Woningbouw op Bavo-terrein weer een stapje dichterbij

Gemeente Noordwijkerhout heeft ingestemd met de contractovername van Parnassia Groep en GGZ Rivierduinen naar ontwikkelingscombinatie Novaform-Trebbe. Afspraken die de gemeente eerder maakte met de zorgpartijen, zijn nu dus overgegaan naar de ontwikkelingscombinatie. De transformatie van het Bavo-terrein naar een eigentijdse woonwijk komt daarmee in al zijn facetten in handen van Novaform-Trebbe.

Om de overdracht te formaliseren werd vrijdag 9 november een akte van contractoverneming getekend door wethouder Henri de Jong, Frits Verschoor (Parnassia Groep), Ernst Hoette (GGZ Rivierduinen), Edwin Kolkhuis Tanke (Novaform) en Hein Trebbe jr. (Trebbe).

700 woningen

Op het Bavo-terrein, dat sinds kort de naam ‘Landgoed in den Houte’ draagt, is ruimte voor 700 woningen. Bij de bouw wordt met alle doelgroepen rekening gehouden. Er komen enkele zorgwoningen en diverse woningen in de sociale, middeldure en dure koop- en huursector. De verkoop start begin 2019. Om op de hoogte te blijven kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de nieuwsbrief van het project via: www.landgoedindenhoute.nl.

 


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws