Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 21-04-2017

Voorlaatste fase van de nieuwe wijk De 6 Weesper Straatjes gestart

21 april jl. is de bouw van de vierde fase van De 6 Weesper Straatjes officieel gestart. De kopers hebben, onder het genot van een hapje en drankje, ieder een fles met een persoonlijke boodschap of foto begraven in de kruipruimte van de eigen woning.

Silke Portengen, De Vuurtoren déMakelaars: “De nauwe samenwerking en gezamenlijk inzet van alle betrokken partijen bleek een succesformule. In een jaar tijd werden alle woningen verkocht, en nog regelmatig krijgen wij de vraag of er wellicht nog een woonhuis beschikbaar is. Wij kijken met veel plezier terug op de verkoop en feliciteren graag nogmaals alle toekomstige bewoners van de 6 Weesper Straatjes!”

Diana Ubels, Brockhoff Makelaars: “De verkoop was voor ons een feestje, met alléén maar winnaars. Allereerst heel veel blije kopers (in een leuke mix uit Weesp en daarbuiten), maar ook onze fijne samenwerking met onze lokale collega De Vuurtoren en een geweldige projectontwikkelaar als Trebbe. Tot slot is een leeg terrein mooi ingevuld met een mooi nieuwbouwproject. Onze felicitaties dus aan al deze winnaars!"

John Verbeek, ontwikkelaar Trebbe Wonen: “Mede door de goede samenwerking met gemeente Weesp, collega-ontwikkelaar Leyten en de beide makelaars zijn we in staat geweest een goed en gewild plan te ontwikkelen. Gewild blijkt wel uit het feit dat we in krap een jaar tijd 133 woningen hebben verkocht, daar ben ik best trots op.”

Over De 6 Weesper Straatjes

De vierde fase van De 6 Weesper Straatjes omvat in totaal 40 woningen waarvan vier twee-onder-een-kapwoningen en 36 rijwoningen uitgevoerd in verschillende types. Door de kleinschalige opzet ontstaat een gemengde en intieme woonbuurt. Om deze woonbuurt haar eigen karakter mee te geven zijn de woningen ontworpen in de jaren 30 stijl, door de rijke detaillering en het ontwerp van twee verschillende architecten, MIII architecten en PBV architecten, ontstaat een gevarieerd en levendig gevelbeeld.

Over de ontwikkeling

De 6 Weesper Straatjes is een gezamenlijke ontwikkeling van Leyten en Trebbe. Eind 2015 werd de locatie in herontwikkeling genomen. De verkoop van het plan liep zeer voorspoedig, de eerste drie fasen, in totaal 60 woningen, waren binnen vier maanden uitverkocht. De vierde fase bestond uit 40 woningen en waren in binnen twee maanden uitverkocht. De resterende 33 woningen gingen in november 2016 in verkoop en waren binnen twee maanden allemaal verkocht.

Over de bouw

De eerste drie fases zijn in november 2016 in uitvoering genomen, de eerste woningen worden binnenkort opgeleverd. De bouw van de vierde fase is inmiddels gestart, de eerste woningen worden worden naar verwachting na de zomervakantie opgeleverd. Naar verwachting wordt de afrondende fase ook dit kwartaal nog gestart.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws