Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 20-09-2016

Veel belangstelling voor plan Figaro

Het plan Figaro in Amersfoort is op 15 september succesvol in verkoop gegaan. Figaro bestaat uit 16 koopwoningen van Trebbe Wonen en 14 huurwoningen die Trebbe voor De Alliantie uit Hilversum realiseert.

De woningen liggen in Schuilenburg. In deze wijk zijn door herstructurering 20 seniorenwoningen gesloopt en 30 eengezinswoningen worden teruggeplaatst. Ook de openbare inrichting van de wijk krijgt een enorme opknapbeurt.

De aftrap van de verkoop van de 16 woningen vond plaats bij Woonvast Makelaars in Amersfoort. De verkoopprijzen zijn vanaf € 215.000 v.o.n. en zijn hiermee zeer Betaalbaar en Compleet voor dit segment in Amersfoort. Denk hierbij aan de hoekkeuken, ingerichte badkamer en toilet, dubbele terrasdeuren met zijlichten, zonnepanelen en een ruim elektrapakket waaronder een wasdrogeraansluiting op zolder.

In het ontwerp vallen de fraaie metselwerkaccenten en de keramische pannen op. Ook krijgen de bergingen een luxe uitstraling met antracietkleurig rabat. In de voortuin wordt een Delftse stoep aangelegd die is voorzien van een haag en een royale bloembakelement.

De belangstelling is erg groot want er hebben zich al ruim 300 belangstellenden aangemeld. De inschrijfperiode duurt nog tot 26 september om 17.00 uur. Daarna volgt de toewijzing.

De start van de bouw is gepland omstreeks maart 2017.


Gerelateerd nieuws