Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 11-05-2017

Trebbe presenteert Weids Wonen voor het eerst op Woonmarkt Dronten

Primeur voor Woonmarkt Dronten

Op zaterdag 13 mei opent de Woonmarkt Dronten haar deuren in het gemeentehuis (De Rede 1 in Dronten). Op deze gratis woonmarkt kunt u zich breed oriënteren op de Drontense woningmarkt, van 10.00 uur tot 15.00 uur. Ook Trebbe neemt deel aan deze Woonmarkt en wel met een heel bijzonder plan: Weids Wonen.

Uniek project

Weids Wonen is een uniek project van in totaal 92 woningen in een grote variëteit. Er zijn twee-onder-een kapwoningen en geschakelde woningen in verschillende prijsklassen. Door de grote variëteit van de woningen en verschillende prijsklassen biedt het plan voor elk wat wils, van starter naar doorstromer tot senior. De sfeer is landelijk en gemoedelijk. Wat het project nou écht bijzonder maakt? De fraaie architectuur, geïnspireerd op de Limburgse witte hoeves, de diversiteit in het aanbod en ‘samen zijn en samen doen’ komen centraal te staan in het hart van het plan. Het hart wordt gevormd door het grote gezamenlijke binnenterrein. Hoe het binnenterrein eruit komt te zien? Dat bepalen de bewoners samen!

Weids Wonen in De Gilden

Weids Wonen is gesitueerd aan het water in het deelplan Het Palet. Dit deelplan is de laatste fase en daarmee het sluitstuk van de wijk De Gilden. De Gilden is een verfrissende woonwijk aan de westkant van Dronten en een prachtige wijk om in te wonen. Er is veel ruimte voor openbaar groen, dwars door de wijk heen loopt een centrale wateras en op een steenworp afstand ligt het Wisentbos. De dagelijkse voorzieningen in de wijk zijn goed en dichtbij.

Op zoek

“De bezoekers van de Woonmarkt hebben echt de primeur voor dit plan”, vertelt Paul Kok, ontwikkelaar bij Trebbe Wonen. Het project is nog niet in verkoop, het is een eerste introductie en een oproep aan geïnteresseerden om zich in te schrijven en de woonwensenenquête in te vullen. Met de uitkomsten van die enquête wordt getoetst of het plan dat is ontwikkeld, aansluit op de vraag van kopers. “Uiteindelijk gaan we samen met de kopers het hart van het plan, het binnenterrein, verder vormgeven.” De laatste jaren past Trebbe deze vorm van co-creatie steeds vaker toe, vertelt Kok. “Het is eigenlijk niet meer dan logisch om goed te luisteren naar de wensen van potentiele kopers en deze naar onze plannen te vertalen. Alleen dan komen we tot een plan dat naadloos op hun dromen aansluit.”

Meer informatie over Weids Wonen

Nu alvast meer weten over het plan, dat kan via www.weidswonendronten.nl. Schrijf u in om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons op de Woonmarkt op 13 mei van 10.00 uur tot 15.00 uur in het gemeentehuis Dronten.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws