Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 11-02-2019

Trebbe rondt Het Experiment Ritme af

Vorig jaar startte Trebbe Het Experiment Ritme. Binnen dit traject kwamen een aantal innovatieve pilots samen, die onder andere leidden tot het werken in een vast ritme. Om dit te bereiken werd er vanuit multidisciplinaire teams gewerkt die gezamenlijk verantwoordelijk waren voor een dagproductie. Daarnaast werd gewerkt met just-in-time leveringen. Het uiteindelijke doel van dit experiment was een stap zetten richting een hogere leverbetrouwbaarheid waardoor voor start bouw al een definitieve opleverdatum verstrekt kan worden.

Het Experiment Ritme; de resultaten

Hoe Het Experiment Ritme heeft uitgepakt, waarom en hoe we dit hebben gedaan, wat de consequenties zijn, hoe het door de betrokkenen is ervaren, wat het ons heeft opgeleverd en wat we daar dan weer mee gaan doen? U ziet het in de film en leest het in het boek, want daarmee geven we een echt en authentiek beeld van dit experiment.


Contactpersoon: Joris Deley

Email: deley@trebbe.nl

Vanuit mijn functie als supply chain manager heb ik de ambitie om onze concepten BasisWonen en HoogWonen verder te optimaliseren en nog beter op de klantvraag te laten aansluiten. Door mijn jarenlange ervaring als projectleider ken ik het uitvoeringproces door en door. Bijzondere interesses zijn lean werken, supply chain management en het verder optimaliseren van onze uitvoeringsprocessen. Vragen? Neem contact met mij op via deley@trebbe.nl

Gerelateerd nieuws