Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 6-05-2019

Eerste sleutel huurwoning Zuiderveld uitgereikt

'Woongeluk, daar bouwen we voor'

Op vrijdag 3 mei jl. werd de sleutel van de eerste huurwoning uitgereikt aan de eerste huurders van Van Wonen in Nieuwe Buurt Zuiderveld in Nijmegen. Dit gebeurde onder toeziend oog van Miranda Venenkamp-Brandt, marketingmanager VanWonen en Johan Bombach, directeur Trebbe Wonen.

Over Zuiderveld

Zuiderveld, dé nieuwste nieuwbouwwijk van Nijmegen. Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur, ontworpen door MIX Architectuur. Bijna alle woningblokken liggen in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

Over de woningen

Het project omvat in totaal 75 eengezinswoningen in de nieuwe wijk Zuiderveld. Deze woningen zijn onderverdeeld in 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. De vrije sector huurwoningen worden gerealiseerd in opdracht van het VanWonen Woningfonds. De bewoners van de woningen zijn de ware pioniers van Zuiderveld. Zij zijn de eersten die in de nieuwste wijk van de Waalsprong gaan wonen. Miranda Venenkamp-Brandt, marketingmanager VanWonen: “We zijn ontzettend verheugd dat we de eerste huurders van VanWonen welkom mogen heten in Zuiderveld in Nijmegen. Vandaag ontvingen zij de sleutel. We wensen de huurders heel veel woongeluk toe, want daar bouwen we voor.”

Over de bouw

Trebbe realiseert de woningen vanuit haar concept BasisWonen. In het bouwsysteem worden de woningen grotendeels geprefabriceerd in de fabriek. De eerste huurwoning is opgeleverd, naar verwachtingen worden de eerste koopwoningen nog voor de zomer opgeleverd. “Het is mooi dat we vanuit een prettige samenwerking met VanWonen met ons concept BasisWonen een bijdrage mogen leveren aan deze nieuwe wijk. En dat in Nijmegen, de stad waar we al jarenlang aaneengesloten bouwen”, aldus Johan Bombach, directeur bij Trebbe Wonen..


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws