Categorie: Actueel
Datum: 12-04-2016

Trebbe bouwt co-makership BasisWonen verder uit

12 april jl. heeft Trebbe de samenwerkingsovereenkomsten van zes van de huidige co-makers met 5 jaar verlengd. Naast de verlenging werden er ook samenwerkingsovereenkomsten getekend met drie nieuwe co-makers. Het doel van Trebbe met co-makership is naast de kwaliteit van de BasisWoningen te garanderen, het concept ook voortdurend gezamenlijk verder te optimaliseren. Op het Trebbe BasisWonen project Koningsdaal Nijmegen vond de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomsten plaats. Trebbe werkt nu samen met in totaal dertien co-makers voor alle projecten die gebaseerd zijn op het woonconcept BasisWonen. Het voornaamste doel van deze samenwerking is de kwaliteit van de conceptwoning niet alleen te waarborgen, maar ook voortdurend te optimaliseren. Tegelijk willen we steeds efficiënter werken. Met als resultaat een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het motto daarbij is: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Samen kom je verder, co-makers van het eerste uur

Co-makers van het eerste uur; IJB Groep, Spaansen Bouwsystemen, Van der Sluis Technische Bedrijven, Lucassen Bouwconstructies, BDC en Trebbe Kleinbouw. Ze waren aanwezig en wel om het co-makership te verlengen. Alle zes de partijen bekrachtigden een hernieuwde samenwerking voor de duur van 5 jaar. Marcel Egberink, teamleider BasisWonen: “Ik ben enorm trots op de resultaten en optimalisaties die zijn bereikt binnen BasisWonen met alle co-makers. We hebben in de afgelopen tijd mooie efficiency-slagen kunnen maken, zo hebben we de bouwtijd met maar liefst 50% weten in te korten. Ook hebben we gezamenlijk verschillende afwerkingspakketten uitgewerkt die naadloos aansluiten op de wensen van de eindklanten”.

Drie nieuwe co-makers

Naast de verlenging van samenwerkingsovereenkomsten, werden er ook drie co-makers toegevoegd aan Trebbe BasisWonen. Na een proefperiode, van een jaar, is gebleken dat de nieuwe partijen goed bij Trebbe BasisWonen passen én Trebbe BasisWonen goed bij hen past. Voor de keukens mogen we EigenHuis Keuken Groep en Voortman Keukens toevoegen aan de vaste co-makers. En voor de binnendeuren en –kozijnen is Svedex gecontracteerd.

Rob van de Koppel, directeur projecten bij EigenHuis Keuken Groep is verheugd over deze wijze van samenwerken. “Tevreden klanten bepalen het succes van morgen. Dit komt overeen met de visie van Trebbe en wat is er nou mooier en leuker dan samen hetzelfde na te streven”.

Kelvin Leusink, accountmanager projecten bij Voortman Keukens is enthousiast: “Co-makership met Trebbe is voor ons een manier van samenwerken die een uitstekende basis biedt voor de uitwisseling van ervaring en expertise, continue verbetering en het doorvoeren van innovaties en productontwikkelingen.”

Rob van Asperen verkoopdirecteur bij Svedex is erg blij met het co-makership. “Svedex luistert goed naar de wensen van de consument. Daar stemmen wij onze producten op af. Trebbe doet dit ook met BasisWonen. Gezamenlijk kunnen wij de klantverwachtingen invullen en overtreffen.”

Over Trebbe BasisWonen

Iedereen een passend thuis! Een goede en betaalbare woning voor iedereen. Dat is waar we in geloven bij Trebbe en dat is wat we bieden met Trebbe BasisWonen In 2009 realiseerden we de allereerste Trebbe BasisWoning, in 2012 bouwden we de 200e BasisWoning. Vorig jaar vierden we het hoogste punt van de 1000e BasisWoning. De teller staat nu op 1.569 BasisWoningen. Door kwaliteit, comfort en flexibiliteit te bieden, creëren we maximaal woongenot en betaalbare woonoplossingen en daar gaat het ons echt om. Dat doen we samen met onze co-makers:

 • Van der Sluis Technische Bedrijven installaties
 • Trebbe KleinBouw bergingen
 • Lucassen Bouwconstructies hoofdconstructeur
 • IJB Groep funderingen
 • Spaansen Bouwsystemen prefab betonnen casco’s
 • BDC energieprestatie
 • Timboco Kozijntechniek kozijnen
 • Westerveld & Nederlof kozijnen
 • De Vries Trappen trappen
 • Emergo Houtconstructies prefab dakelementen
 • Eigenhuis keuken Groep keukens
 • Voortman Keukens keukens
 • Svedex binnendeuren & -kozijnen

Gerelateerd nieuws