Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 8-03-2018

Bouw 24 woningen in Veenendaal officieel van start

“Persoonlijke wensen mooi fundament om op te bouwen”

Woensdag 7 maart jl. hebben de toekomstige bewoners van Veenrijk Veenendaal onder toeziend oog van Arianne Hollander wethouder gemeente Veenendaal, Wendy van der Lubbe, vastgoedmanager Lunee Vastgoed en Hein Trebbe jr., directeur Trebbe, de bouw van hun nieuwe wijk officieel gestart door in de kruipruimte van hun eigen woning een fles met persoonlijke boodschap te begraven.

Wethouder Arianne Hollander: “Alweer een start bouw in dit groene en waterrijke stukje Veenendaal. Ik ben daar erg blij mee. Mooi om te zien dat op de eilanden in Veenderij zo actief gebouwd wordt! En wat fijn dat ook in het project Veenrijk alle woningen verkocht zijn. Ik wens de toekomstige bewoners heel veel woonplezier!”

Wendy van der Lubbe: “Een feestelijke mijlpaal voor de toekomstige bewoners van de 24 stijlvolle woningen op een prettig en landelijk gelegen plek. De officiële start bouw van 20 royale twee-onder-één-kapvilla’s en 4 vrijstaande villa’s (semi-bungalows). Wij kijken uit naar het moment dat de toekomstige bewoners de sleutel in ontvangst kunnen nemen.”

Hein Trebbe jr: “Een gouden randje aan dit project is samenwerking. Dit stond écht centraal tijdens de ontwikkeling en realisatie van Veenrijk. In een fijne samenwerking met Lunee en gemeente Veenendaal is Veenrijk tot stand gekomen. En die samenwerking trekken we door naar de realisatiefase. Onze co-makers bouwen, als altijd, samen met ons deze nieuwe buurt. En onze deelneming Van de Hengel uit Soest neemt ook een deel van de bouw voor haar rekening.”

Over Veenrijk Veenendaal

Veenrijk bevindt zich op eiland G en is een deelplan van de wooneilanden in de Veenderij in Veenendaal-oost. Veenrijk omvat de nieuwbouw van twintig twee-onder-een-kap-woningen en vier vrijstaande villa’s. De woningen zijn energiezuinig, hebben een EPC van 0,4 en worden aangesloten op de collectieve duurzame energievoorziening. Door het rijk gedetailleerde ontwerp van BFAS Architecten uit Amsterdam krijgt deze woonbuurt haar eigen karakter en een gevarieerd en levendig gevelbeeld.

Over de ontwikkeling en bouw

Veenrijk Veenendaal is een ontwikkeling van de VOF Trebbe-Lunee. Begin 2017 werd de locatie verworven en werd de ontwikkeling opgestart. Een half jaar later startte de verkoop van de woningen. De twee-onder-een-kap-woningen zijn ontwikkeld en worden gerealiseerd met behulp van Trebbe BasisWonen, het concept van Trebbe voor grondgebonden woningen. De villa’s worden uitgevoerd door Van de Hengel uit Soest, een deelneming van Trebbe. De bouw van de woningen is begin februari gestart. Naar verwachting ontvangen de eerste bewoners deze zomer de sleutel van hun nieuwe woning.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws