Categorie: Actueel
Auteur: Trebbe algemeen
Datum: 21-06-2018

Start bouw laatste fase Stadsbleek

Woensdag 20 juni startte in Oldenzaal de realisatie van de tweede en laatste fase van het nieuwbouwplan Stadsbleek. Dit werd feestelijk omlijst voor de toekomstige bewoners en iedereen die verder bij het project betrokken is. Nadat de Oldenzaalse wethouder Renkema de bouw inluidde met een officiële starthandeling, kregen toekomstige bewoners de kans om kennis te maken met hun buren en samen met hen het glas te heffen op het toekomstige noaberschap.

Start bouw tweede fase

Stadsbleek ligt centraal in Oldenzaal, in de driehoek tussen de Prins Hendrikstraat, de Steenstraat en de Beatrixstraat. Het plan omvat in totaal 44 woningen in verschillende typen en prijsklassen. De bouw die op 20 juni startte, betreft de tweede en laatste fase, met 27 woningen. Naar verwachting betrekken deze kopers hun woning in het voorjaar van 2019.

Voorjaar 2019 gereed

Alle woningen van de eerste fase op Stadsbleek zijn inmiddels opgeleverd. Enkele woningen van de tweede en laatste fase zijn nog beschikbaar. Mensen die nu beslissen te kopen kunnen volgend voorjaar hun intrek al nemen in hun nieuwe woning op Stadsbleek. De makelaars Ten Hag, KockvanBenthem en HOME makelaars begeleiden deze verkoop, geïnteresseerden kunnen zich bij hen melden.

Feestelijke middag

De feestelijke middag startte met een welkomstwoord namens Dick Mol, directeur van de Oldenzaalse woningbouwvereniging WBO Wonen, gevolgd door een toespraak van wethouder Renkema. Na de officiële starthandeling vulden en begroeven toekomstige bewoners op de bouwplaats hun tijdcapsule.


Contactpersoon: Trebbe algemeen

Email: info@trebbe.nl

De medewerkers van Trebbe staan u graag te woord.

Gerelateerd nieuws