Niet te duur voor de huur!

De maatschappij is volop in beweging! De energetische transitie, de nieuwbouwopgave en passend toewijzen in relatie tot de betaalbaarheid die onder druk staat. De vraag die rijst, wordt nieuwbouw te duur voor de huur? Trebbe zegt nee en heeft een antwoord met BasisWonen voor corporaties - Goede woningen: niet te duur voor de sociale huur. In één oogopslag helder welk type en hoeveel woningen u binnen welke aftoppingsgrens rendabel kunt realiseren.

Ik wil meer informatie over BasisWonen voor corporaties

Trebbe ontwikkelt, bouwt en beheert

De kracht van Trebbe

Trebbe is een conceptuele dienstverlenende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief!

Trebbe bedient de markt vanuit verschillende vestigingen en werkmaatschappijen, waar de specialisten hun kennis bundelen: Trebbe Wonen B.V. (met vestigingen in Enschede, Nieuwegein en Zwolle) en Trebbe Bouw B.V.(met vestigingen in Groningen, Nieuwegein en Zwolle). Daarnaast heeft Trebbe Groep nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel B.V. in Soest.

Lees meer over ons

Familiebedrijf in hart en nieren

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren, met een rijke historie. Het begon in 1911 met de firma J.A. Trebbe, opgericht door Johan Arnold Trebbe (1862) en gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden en kleine verbouwingen. De eerste nieuwbouwopdracht was een blok van twee woningen aan de Oosterstraat in Enschede.

Lees meer over Historie en toekomst

Een wendbare en solide organisatie

Wij zien verandering als een constante factor in onze organisatie en zijn voortdurend in ontwikkeling. Trebbe volgt de veranderingen in de markt op de voet, of zit er soms al middenin en is proactief.

Missie

Het creëren van (klant)waarde voor alle belanghebbenden door het ontwikkelen, bouwen en beheren van huisvestingsprojecten met toekomstwaarde en respect voor de leefomgeving, zowel op eigen risico als voor derden. Dat is onze missie die we elke dag weer nastreven.

Visie

Trebbe is een solide familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan een eeuw. Wij zijn gericht op continu aanpassen en verbeteren. Onze focus ligt op duurzame relaties en samenwerkingsverbanden. Dit ziet u terug in onze aanpak en onze bedrijfscultuur.

 

Lees meer over Missie en visie

Met oog voor een duurzame toekomst

Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. Om onze werkwijze met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen te monitoren en te borgen beschikken wij over meerdere certificeringen die hierop toezien. Daarnaast beschikken we over verschillende lidmaatschappen en hebben we actief zitting in diverse werkgroepen. Aan de hand van social return en het aanbieden van stageplaatsen geven we concreet en doorlopend invulling  aan duurzaamheid en het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer over Duurzaamheid

Kwaliteitsborging bij Trebbe

Om de kwaliteit van onze processen en werkzaamheden te borgen, hebben wij deze laten certificeren. Deze certificeringen laten wij door onafhankelijke instanties toetsen. Hiermee kunnen we zien of we doen wat we beloven en kunnen we onszelf verbeteren. Trebbe beschikt over de volgende certificeringen en keurmerken.

Lees meer over Certificering

De kerncijfers van Trebbe Groep B.V. 

Na een forse omzetstijging in 2016, nam ook in 2017 de omzet aanzienlijk toe. De totale omzet steeg met ruim 21% naar € 278 miljoen. Trebbe draaide nog niet eerder zo een hoge omzet. Met name woningbouw maakte een sterke groei door. De omzet steeg met 29% van € 154 miljoen naar € 202 miljoen. De omzet verkregen uit utiliteitsbouw bleef met € 76 miljoen gelijk aan vorig jaar. Het nettoresultaat van Trebbe steeg van € 5,9 miljoen naar 8,7 miljoen (3,1% van de omzet). Trebbe is ook in de jaren die achter ons liggen altijd winstgevend gebleven.

Personeel

Als gevolg van de sterke omzetgroei is ook het personeelsbestand van Trebbe gegroeid. Eind 2017 waren er 319 mensen (299 fte) bij Trebbe in dienst, een stijging van ruim 8% ten opzichte van 2016. Dit aantal neemt komend jaar nog verder toe.

Lees meer over Feiten en Cijfers

Carriere maken in de bouw

Trebbe als werkgever

Trebbe is een familiebedrijf. Ons levenswerk is bouwen aan de leef- en werkomgeving van onze klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig. Betrokken mensen met hart voor hun vak, die kunnen denken vanuit de klant en open staan voor vernieuwingen.

Sollicitatieprocedure

Stuur je motivatiebrief voorzien van cv naar bevers@trebbe.nl. Wij nemen je sollicitatie altijd in behandeling en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT