Planmatig en niet-planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud

Om uw vastgoed waardevast en toekomstbestendig te houden, kunnen wij het planmatig onderhoud voor onze rekening nemen. Wij adviseren u, verrichten een nulmeting en spreken met u af in welke conditie u uw vastgoed wilt houden. Aansluitend verstrekken wij een meerjaren onderhoudsplanning en een meerjaren onderhoudsbegroting, zo krijgt u inzicht in uw total cost of ownership (TCO).

Niet-planmatig onderhoud

Niets is zo vervelend als een gebouw dat niet meer volledig voldoet aan de eisen en wensen of waar een onderdeel niet meer naar behoren functioneert. Trebbe is uw partner voor het snel verhelpen van deze ongemakken. Problemen lossen we op met oog voor de bedrijfsprocessen en/of de bewoner. Ons einddoel: de tevreden bewoner of gebruiker.

Mutatieonderhoud

Wanneer de huurwoning van huurder wisselt, is dat vaak het moment voor woningcorporaties om de woning een upgrade te geven zodat deze weer klaar is voor de toekomst. Trebbe Verbouw & Beheer is specialist in mutatie-onderhoud. Van een badkamer-, keuken-, en toiletvervanging tot volledige woningverbetering. Seriematig of één voor één u bepaalt het zelf. Dankzij onze kennis en ervaring en onze daadkrachtige aanpak kunnen we snel schakelen en snel tot een vlekkeloze uitvoering overgaan, zodat u de woning snel weer in verhuur kunt nemen.