Bedrijfshuivesting

Binnen Trebbe Groep is DIJKHAM bouw onze expert in bedrijfshuisvesting. DIJKHAM Bouw is gevestigd in Nijkerk en heeft Nederland als werkgebied. Onze medewerkers zijn deskundig en in het bezit van de benodigde opleidingen. Collegialiteit en betrokkenheid zijn de sleutelwoorden die een prettige werksfeer creëren. Door lean te denken en werken en de plannen in BIM op te zetten kunnen we snel en adquaat inspelen op iedere vraagstelling.

Specialist in de foodsector

Iedere voedselveilige productieomgeving heeft haar eigen specifieke kenmerken. DIJKHAM bouw is volledig op de hoogte van de hygiëne normen en de hiervoor benodigde bouwkundige constructies. Ook de geldende milieu- en veiligheidseisen leveren voor DIJKHAM bouw geen verrassingen meer op.

Ervaring met optimale logistiek

DIJKHAM bouw is door haar jarenlang opgebouwde specialistische kennis en ervaring onderscheidend voor wat betreft logistieke processen. De eisen en voorwaarden in een logistiek proces zijn veelomvattend. DIJKHAM bouw beschikt over het vakmanschap en de knowhow om ook van uw project een succes te maken!

Goed in complexe productieomgevingen

Speciale voorwaarden voor wat betreft milieu- en veiligheidseisen, hygiëne, geluidsnormen en uitzonderlijk zware vloerbelasting, maar ook snelheid en efficiency zijn aspecten waarmee we een naam hebben opgebouwd.

Kijk op www.dijkhambouw.nl voor meer informatie en tal van referentieprojecten.


Gerelateerde projecten

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT