Grote projecten realiseren mét persoonlijke aandacht.

Grote projecten realiseren mét persoonlijke aandacht

Utiliteitsbouw is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Met recht mogen wij zeggen dat wij specialist zijn in de realisatie van complexe utiliteitsprojecten. Binnen de solide financiële basis van de Trebbe Groep en haar werkmaatschappijen is het kenniscentrum Trebbe Utiliteit voor onze opdrachtgevers een betrouwbare en daadkrachtige partner.

Al 100 jaar utiliteitsbouw

De eerste echte grote opdrachten voor Trebbe werden verworven in de utilitaire sector. Zo nam Trebbe in 1914 de nieuwbouw van het kantoor van de firma Spanjaard in Borne voor haar rekening.

Nu én in de toekomst

De afgelopen jaren zijn wij getransformeerd naar een klantgericht bouwbedrijf. Waar wij vroeger alleen verantwoordelijk waren voor de bouwkundige werkzaamheden, werken wij nu met integrale contractvormen voor bouwkunde en installatietechniek. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van BIM- en lean. Projectmanagement, kwaliteitstoetsing en risicomanagement zijn onontbeerlijk voor het slagen van een project.

Onze visie op de toekomst

Niet het aannemen van werk, maar het aanbieden van huisvestingsoplossingen is de toekomst. Integrale contracten voor ontwerp,realisatie en onderhoud worden de nieuwe standaard. Samenwerking met partijen in de keten, zoals architecten, adviseurs en co-makers, wordt steeds belangrijker. De focus ligt op de ‘total cost of ownership’; het zoeken van een optimale balans tussen de investerings- en de exploitatiekosten van een gebouw.

Feiten en voordelen

  • Trebbe Utiliteit is een top 10 speler in de utiliteitsbouw in Nederland;
  • persoonlijke benadering en aandacht van een familiebedrijf;
  • kennis en kunde is aanwezig bij onze vaste kern van eigen medewerkers;
  • uitstekend netwerk van partners en co-makers om van ieder project een succes te maken!

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT