Renovatie & verbouw bij Trebbe KleinBouw

Heeft u plannen uw woning of bedrijfspand aan te passen en/of op te knappen? Wij denken graag met u mee over de verbetering van uw pand. Als u dat wenst, verhogen wij ook het isolatieniveau. Vanaf het eerste contactmoment zit u met iemand om tafel die verstand van zaken heeft, zowel theoretisch als praktisch.

Van tekening, prijsopgave, uitvoering tot oplevering. Niets nemen we klakkeloos aan. Bij elk onderdeel van het proces stellen we u en onszelf de vraag of het beter kan. Is het antwoord daarop ‘ja’, dan sturen we in overleg met u bij. Zo komen we tot een optimaal eindresultaat!

Renovatie brengt evenals verbouw vaak overlast met zich mee. Vooral wanneer het gebouw nog in gebruik is. Trebbe KleinBouw gaat hier zorgvuldig mee om. Wij hebben veelzijdige vakmensen in dienst. Met als voordeel dat we met een klein aantal mensen een grote diversiteit aan werkzaamheden kunnen verrichten. Daarnaast zorgen wij voor een duidelijke en overzichtelijke planning en heldere communicatie richting u als opdrachtgever en de gebruikers. Dit alles beperkt de overlast tot het minimum.

Trebbe KleinBouw beschikt over een eigen timmerwerkplaats. Een nieuw kozijn bijvoorbeeld of aanpassingen aan houtwerk, dat doen wij zelf. We zijn hier dus niet afhankelijk van leveranciers. Het voordeel voor u? Een uitermate snelle service!


Gerelateerde projecten

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT