Onderhoud bij Trebbe KleinBouw

Elk gebouw heeft onderhoud nodig. Van woning tot kantoorpand, van school tot ziekenhuis. Trebbe KleinBouw neemt met alle plezier het onderhoudswerk van u over. of het nu gaat om mutatie- of planmatig onderhoud. De voordelen? U weet zeker dat het werk vakkundig en vlot wordt opgepakt, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Het werk wordt door onze vaste vakmensen gerealiseerd. Met als voordeel dat zij uw pand(en) kennen en snel en kordaat kunnen optreden.

Mutatieonderhoud

Onderhoud gaat gepaard met pieken en dalen. Gemiddeld is er bij ons voortdurend één persoon bezig met werkzaamheden voor Ons Huis. Wij kunnen dalen opvullen met andere klussen en bij pieken extra mensen inzetten. Maar voor een onderhoudsafdeling binnen een woningbouwcorporatie is dat een stuk lastiger.

Grootschalig onderhoud

Grootschalig onderhoud, energetische verbeteringen of grootschalig onderhoud. Met als doel het verhogen van wooncomfort en het verlagen van de woonlasten voor uw huurders. Bij deze trajecten stellen we de bewoners centraal, techniek is voor ons ondergeschikt. We maken keuzes met aandacht voor de bewoners. Juist de keuzes die overlast beperken. Wij gaan voor het leveren van meerwaarde, extra wooncomfort en woonkwaliteit voor de bewoners.


Gerelateerde projecten

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT