HoogWonen voor corporaties

Niet te duur voor de huur!

De maatschappij is volop in beweging! De energetische transitie, de nieuwbouwopgave en passend toewijzen in relatie tot de betaalbaarheid die onder druk staat. De vraag die rijst, wordt nieuwbouw te duur voor de huur? Trebbe ziet dat anders en heeft een antwoord met HoogWonen voor corporaties - Goede woningen: niet te duur voor de sociale huur. In één oogopslag helder welk type appartement u binnen welke aftoppingsgrens rendabel kunt realiseren.

Feiten en voordelen

  • Compleet appartementencomplex voor vaste bouwkosten;
  • Efficiënt ontwikkeltraject;
  • Gemakkelijk aan te passen aan de wensen van onze opdrachtgever en verschillende doelgroepen;
  • Ontzorging gedurende het gehele ontwerp- & afstemmingstraject;
  • Efficiënte invulling van kostbare bouwgrond;
  • Keuze uit energiescenario’s, voldoet daardoor altijd aan uw duurzaamheidsambitie;
  • Snelle prijsvorming;
  • Korte bouwtijd, mede door toepassing van BIM & Lean.

Trebbe HoogWonen voor corporaties is uitgewerkt in de volgende types; centrale ontsluiting en galerijontsluiting.

hoogWonen voor corporaties
HoogWonen voor corp

Betaalbaar & beproefd

Aanpasbaar; het sleutelwoord binnen ons concept en waar onze basis op gestoeld is. Wij bieden u de mogelijkheid rendabel wonen op maat te maken. Met HoogWonen is variatie mogelijk; in plattegrondkeuze, maatvoering en afwerking. Ons concept stelt u in staat huisvesting te ontwikkelen die bij uw wensportefeuille, doelgroep of doelgroepen past. De kracht van de plattegronden is de mogelijkheid verschillende doelgroepen in hetzelfde gebouw te huisvesten.

Duurzaam

Voor wat betreft energieprestatie heeft u keuze uit verschillende scenario’s. BENG en TOjuli is onze duurzame basis. Heeft u een hogere duurzaamheidsambitie? Wij bieden bijvoorbeeld ook een energieneutraal scenario. De scenario’s zijn toekomstbestendig, doordacht, eenvoudig in gebruik en betaalbaar in onderhoud. En uiteraard staat de bewoner ook hier centraal.

Brochure

Alles weten over HoogWonen voor corporaties, onze aanpak, onze visie op bouwmethodieken, types, plattegronden, energiescenario's, afwerkingsniveau en prijzen? Download de brochure hieronder.

Download HoogWonen voor corporaties

Of bekijk 'm hier