HoogWonen centrale ontsluiting

HoogWonen centrale ontsluiting is ons antwoord op de vraag naar (kosten)efficiënte invulling van bouwgrond met goede, betaalbare huisvesting. HoogWonen centrale ontsluiting omvat, om te beginnen, de volgende varianten:

  • Zesspanner, van drie tot en met zes bouwlagen
  • Achtspanner, van drie tot en met zes bouwlagen

Maximale vrijheid en doelgroepgericht ontwikkelen dat zijn de voordelen van HoogWonen centrale ontsluiting. De appartementen kennen een minimaal oppervlak van 40m2 en zijn flexibel met stappen van 5m2 in beukbreedte en - diepte uitbreidbaar tot maximaal 70 m2 per appartement.

In het geval van de zesspanner kennen de appartementen een minimaal oppervlak van 55 m2 en zijn uitbreidbaar tot 70m2 per appartement.

 De zesspanner, flexibel uitbreidbaar met stappen van 5m2

Kiest u voor een achtspanner? Dan kennen de appartementen een minimaal gebruiksoppervlak van 40m2 en zijn uitbreidbaar tot maximaal 55m2 per appartement.

 

Het afwerkingsniveau van de appartementen bepaalt u zelf aan de hand van de door ons uitgewerkte afwerkingsniveaus. We hebben drie afwerkingsniveaus uitgewerkt, voor sociale huur, beleggershuur en koop. Natuurlijk kunnen wij ook uw eigen programma van eisen als afwerkingsniveau hanteren.

Wilt u meer informatie, download dan onze brochure Trebbe HoogWonen.

Wilt u een hoger gebouw of grotere appartementen? Dat kan, wij gaan graag met u in gesprek.

 


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT