BestaandWonen de ervaringen

Wij kunnen ons verhaal natuurlijk prachtig voor u omschrijven en mooi vertellen. En dat doen we ook. Minstens zo waardevol zijn de ervaringen van onze opdrachtgevers, bewoners en collega's. Hier leest u hun verhaal.

Woningverbetering in Vroomshoop; Vaneg-woningen van label F naar A

Samenwerkingen ontstaan op basis van technische kennis en op ‘het goede gevoel’. Dat laat het groot onderhoudsproject in Vroomshoop zien dat Trebbe recent voor Mijande Wonen uitvoerde. Nog niet eerder werkten deze twee partijen samen. En de eerste kennismaking lijkt goed; “Wij werken graag met partijen samen die aan een half woord genoeg hebben,” vertelt John Hutten, projectleider bij Mijande Wonen in Vriezenveen. Lees verder.

Een blik in het leven van woonconsulent Bianca

Dat ik het als woonconsulent bij Trebbe ontzettend naar mijn zin heb is volgens mij wel duidelijk. Man, wat krijg ik vreselijk veel energie van deze enorm veelzijdige job. Werkelijk geen dag is hetzelfde. Een goede combinatie van bewonerscontact, teamwork en organisatie maken van elke dag een feestje. Lees verder.

Een terugblik met bewoners op het groot onderhoud Peterburgstraat in Vriezenveen

In Vriezenveen voert Trebbe groot onderhoud uit aan in totaal 120 woningen. De eerste woningen zijn inmiddels weer klaar voor de toekomst. Ook benieuwd hoe de bewoners het ervaren hebben? Lees verder.


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT