Iedereen een passend thuis

Wonend Nederland is in beweging! Enerzijds wil de overheid dat huurders wonen in betaalbare, veilige, gezonde en energiezuinige woningen. Hier zien het passend toewijzen en het voorstel doorstroming huurmarkt op toe. Anderzijds zien we een trend naar kleinere gezinssamenstellingen en steeds meer eenpersoonshuishoudens.

Trebbe BasisWonen speelt hier op in en heeft hier voor speciaal Trebbe CompactWonen ontwikkeld. CompactWonen maakt rendabel verhuren van woningen met een huur tot de eerste aftoppingsgrens mogelijk.

Een goede en betaalbare woning voor iedereen. Dat is waar we in geloven en dat is wat we bieden met Trebbe BasisWonen. Door kwaliteit, comfort en flexibiliteit te bieden creëren we maximaal woongenot en betaalbare woonoplossingen. En daar gaat het ons om.

De voordelen voor u op een rij

  • Geschikt voor eenpersoonshuishoudens en kleinere gezinssamenstellingen
  • Stimuleert doorstroming bij wijziging van de gezinssamenstelling
  • Passend toewijzen
  • Toekomstbestendig, de vraag naar CompactWonen neemt alleen maar toe door kleinere gezinssamenstellingen.

Efficiënt en compleet

Het woonconcept Trebbe BasisWonen: in de basis een eengezinswoning. De compacte woning is een zeer efficiënt ingedeelde woning. CompactWonen is volledig uitgewerkt in twee types. Twee lagen met plat dak en twee lagen met kap. De minimale beukmaat van de woning beslaat 4,35 m. Natuurlijk krijgt u de flexibiliteit van ons zoals u die gewend bent. Samen creëren we maximaal woongenot binnen een betaalbaar budget. Op de twee types zijn tal van variaties mogelijk.

De minimale beukmaat beslaat 4,35 m. Maar CompactWonen kan ook met een beuk van 4,65 m of zelf 4,80 m uitgevoerd worden. We hebben naast de twee verschillende types ook diverse plattegronden en indelingen voor u uitgewerkt. Allemaal efficiënt elk met een ander accent.

Compleet de woningen opleveren, dat is waar we voor staan. In de basis zijn de woningen al compleet, maar we kunnen de woningen nóg completer maken. Zo hebben we een zolderindeling en een complete terreininrichting uitgewerkt. Speciaal voor CompactWonen bieden we ook huurderspakket aan. Deze aanvulling hebben we aan de hand van diverse pve's van corporaties samengesteld. Voor dit pakket hebben we keuzes gemaakt die het wooncomfort van de huurder verhogen, materialen die een positieve uitwerking hebben op het meerjaren onderhoud, kwalitatief hoogwaardiger zijn of gemakkelijk te vervangen zijn.

Downloads

 

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT