Een studentenhuis dat voelt als thuis

Geen flat met lange gangen, maar een praktisch ingericht en comfortabel woonhuis. Een studentenhuis dat voelt als thuis; dat is Trebbe BasisWonen voor studenten.

Toekomstbestendige studentenhuisvesting

Het woonconcept Trebbe BasisWonen, in de basis een eengezinswoning, maar met een aantal eenvoudige aanpassingen ontstaat een comfortabele studentenwoning. Eén woning biedt plaats aan vier of vijf studenten. De studentenwoning kan in de toekomst eenvoudig getransformeerd worden tot een gezinswoning.

Efficiënt en compleet

De begane grond bestaat uit een studentenkamer, gemeenschappelijke woonkeuken en toilet. Doordat de badkamer en het toilet op de eerste verdieping in het midden van de woning zijn gesitueerd, is er zowel aan voor- als aan de achterkant van de woning ruimte voor een royale en lichte kamer.

De woning, uitgevoerd in twee lagen met een kap, heeft op de zolder één kamer en een was- /techniekruimte. We hebben ook een variant drie lagen met kap volledig uitgewerkt. Deze woning biedt plaats aan één extra kamer op de tweede verdieping, hierdoor ontstaat ruimte voor vijf studenten.

Ook de terreininrichting is uitgewerkt, zo beschikt elke woning over een buitenberging, fietsenstalling, terras achter de woning en erfafscheiding.

Download

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT