Trebbe PuurWonen

Een complete eengezinswoning, een eerlijke prijs

De maatschappij is volop in beweging! Er ligt een grote nieuwbouwopgave en een grote groep starters en doorstromers is in de verdrukking gekomen op de woningmarkt. Trebbe komt met het antwoord: PuurWonen. Een complete, duurzame eengezinswoning die buitengewoon goed betaalbaar is.

Feiten en voordelen

  • De woning is al beschikbaar vanaf € 195.000,- v.o.n., inclusief grond;
  • Een complete woning, betaalbaar in aanschaf en in woonlasten;
  • Met Woningborg garantiecertificaat;
  • Keuze uit verschillende architectuurstijlen;
  • Snel in verkoop, na akkoord welstand;
  • Trebbe start met bouwen als de omgevingsvergunning onherroepelijk is (geen voorbehoud verkooppercentage).

Betaalbaar & beproefd

Betaalbaar: het uitgangspunt voor onze kant-en-klare woning PuurWonen. Met PuurWonen kunt u betaalbare en complete eengezinswoningen bieden. Met een volledig woonprogramma, twee of drie slaapkamers, een keuken inclusief apparatuur en een badkamer zijn de woningen compleet en binnen handbereik voor starters en doorstromers die nu moeilijk een eigen woning kunnen kopen. PuurWonen is er ook voor woningcorporaties, vraag naar de mogelijkheden.

Betaalbare energielasten

Vanzelfsprekend voldoet PuurWonen aan BENG en TO-juli en is daarmee toekomstbestendig. Het gekozen installatieconcept biedt actieve koeling in de woonkamer en slaapkamers is doordacht, robuust, ligt dicht bij de huidige gebruikerservaring van bewoners en draagt bij aan betaalbare woonlasten.

Brochure

Alles weten over PuurWonen, types, plattegronden, afwerkingsniveau en prijzen?

Download PuurWonen

Of bekijk 'm hier.