Trebbe BasisWonen concept

Trebbe BasisWonen; een volledig uitgekiend woonconcept. BasisWonen is volledig uitgewerkt in de woningtypen: rij één laag met kap, rij twee lagen met kap, rij twee lagen plat, rij drie lagen plat & twee-onder-één-kap. Met een hecht team van co-makers voeren we al onze BasisWonen-projecten uit. Dit doen we om de hoogwaardige kwaliteit van onze BasisWonen-woningen te waarborgen en vergroten we onze leverbetrouwbaarheid. We zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en houden de wereld om ons heen goed in de gaten. Innovaties volgen we op de voet: leveren ze iets op voor de klant, dan passen we ze zonder twijfel toe.  

Flexibele basis

  • We hebben een aantal basisplattegronden uitgewerkt. Uitgangspunt daarbij is de toekomstige bewoners de ruimte in hun woning zo goed en efficiënt mogelijk te laten benutten.
  • De woningen zijn zowel in breedte als diepte te vergroten en te verkleinen.
  • De woningtypes en –maten zijn door elkaar toe te passen.
  • De plattegronden zijn flexibel.
  • Speciaal voor verschillende doelgroepen hebben we BasisWonen voor specifieke doelgroepen en wensen ontwikkeld. Voor bijvoorbeeld senioren hebben we BasisWonen voor senioren ontwikkeld.De woonkamer, slaapkamer badkamer en het toilet bevinden zich op de begane grond. Daarnaast zijn de woningen voorbereid op eventuele voorzieningen in te zetten door zorgverleners zoals bijvoorbeeld domotica. In het geval van BasisWonen voor studenten heeft de woning een gezamenlijke woonkeuken en vier of vijf studentenkamers. Met de verschillende afwerkingsniveaus kunt u de woningen nog verder afstemmen op de doelgroep. Kortom: wij luisteren naar uw wensen en komen in overleg met u graag tot een passend voorstel!

Geen energierekening

Trebbe BasisWonen is uitgewerkt in verschillende energiescenario’s. Van bouwbesluitniveau tot en met ‘nul op de meter’. De scenario’s zijn slim en doordacht, eenvoudig in gebruik en goedkoop in onderhoud. En uiteraard staat de bewoner ook hier centraal!


Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT