Trebbe BasisWonen bouw

Systeem

Het gekozen bouwsysteem voor BasisWonen bestaat uit prefab betonpalen onder de woning lengte 10 meter en onder de berging 5 meter, betoncasco in prefab (licht)betonelementen, baksteen, hardhouten kozijnen, prefab dakelementen en betonnen sneldek pannen. Wij kiezen voor dit bouwsysteem vanwege de hoogwaardige kwaliteit, lage onderhoudskosten en snelheid waarmee we kunnen bouwen. Al deze voordelen komen rechtstreeks terecht bij onze klant.

Duurzaam

Trebbe BasisWonen is niet alleen duurzaam, maar wordt ook duurzaam gebouwd met FSC/PEFC gecertificeerd hout. Goede detailleringen en materiaalkeuzes op maat beperken afval en zorgen voor minder vervoersbewegingen. Maar ook het met respect voor elkaar en de omgeving realiseren van de gebouwen leidt tot duurzaam gebouwde woningen. Trebbe BasisWonen is met een 7.5 gemiddeld voor de GPR gebouwscore 4.2.1 een duurzame basis voor een goede start.

Snelle realisatie

Met behulp van BIM presenteren wij opdrachtgevers binnen enkele dagen na hun aanvraag ons voorstel met de bijbehorende bouwkosten. Na prijsovereenstemming (en akkoord van de gemeente) kunnen we na veertien weken starten met de bouw. De eerste woning leveren we, met toepassing van de LEAN-werkwijze, op na 50-70 werkbare dagen.

BasisWonen is voor kleine bouwstromen maar ook voor de grote bouwstromen geschikt. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.


Gerelateerde projecten

Voer uw naam in
Voer uw telefoonnummer in

Meld je aan voor de nieuwbrief

@KRACHT