BasisWonen voor corporaties

Trebbe BasisWonen voor corporaties

Niet te duur voor de huur!
De investeringskaders van woningcorporaties worden steeds enger, terwijl de vraag naar goede, betaalbare woningen toeneemt. Wordt de bouw van nieuwe woningen te duur voor de huur? Trebbe zegt nee! De oplossing ligt in conceptuele nieuwbouw, zonder dat dit direct leidt tot eentonige wijken en woningen die allemaal dezelfde uitstraling hebben. Trebbe BasisWonen voor corporaties biedt betaalbare nieuwbouw van (portiek)woningen mét ruimte voor variatie in architectuur. Wij hebben de aftoppingsgrenzen als uitgangspunt genomen en daar bouwbudgetten aan gekoppeld. Zo bent u er zeker van dat u passende woningen realiseert die u vervolgens rendabel verhuurt.

 

Feiten en voordelen

  • Altijd passend te maken binnen uw complexstrategie;
  • Voldoet aan de laatste wet- en regelgeving, klaar voor de klimaatdoelstellingen 2050;
  • Een complete, comfortabele, duurzame woning, betaalbaar in aanschaf, lasten en onderhoud;
  • Rendabel verhuren binnen passend toewijzen;
  • Conceptueel bouwen past uitstekend bij regisserend opdrachtgeverschap.

Trebbe BasisWonen voor corporaties is uitgewerkt in de volgende types.

Bw voor corp iconen

Betaalbaar & beproefd

Betaalbaar

Betaalbaar: het sleutelwoord. Wij bieden u de mogelijkheid tot rendabel verhuren. U heeft voor de verschillende aftoppingsgrenzen keuze in woningtypes. U ontwikkelt huisvesting die bij uw doelgroep en wensportefeuille past. De kracht van BasisWonen is de mogelijkheid verschillende doelgroepen te huisvesten.

Duurzaam; klaar voor 2050

Vanzelfsprekend is BasisWonen voor corporaties gasloos en daarmee toekomstbestendig. Het gekozen installatieconcept is doordacht, robuust, eenvoudig in gebruik en ligt dicht bij de huidige gebruikerservaring van bewoners. Heeft u een andere duurzaamheidsambitie? Dat kan. Wij bieden verschillende scenario’s als energieneutraal, nul op de meter en BENG. Wij gaan graag met u in gesprek.

Brochure

Alles weten over BasisWonen voor corporaties, types, plattegronden, energiescenario's, afwerkingsniveau en prijzen? Download de brochure.