Uitnodiging centrale kerstbijeenkomst

Beste collega,

In tegenstelling tot andere jaren willen wij dit jaar centraal en met iedereen gezamenlijk afsluiten. Daarom nodigen we je van harte uit voor de centrale kerstbijeenkomst op 21 december bij Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn. De bijeenkomst is van 17.00 uur tot 20.30 uur.

Waarom?

In de huidige markt en bij Trebbe volgen de veranderingen elkaar snel op. Om hier goed op in te blijven spelen willen we de komende jaren de voordelen van onze kenniscentra verder benutten. Hoe we dit doen en wat dit voor jou als medewerker betekent, dat vertellen we tijdens de kerstbijeenkomst. Daarnaast blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat de toekomst ons verder nog brengt. Natuurlijk is er na het programma alle ruimte om bij te praten met je collega’s en een hapje te eten.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur inloop

17.45 uur terugblik en vooruitblik

18.15 uur stel al je vragen aan de directie

18.45 uur bijpraten en eten

20.30 uur om en nabij eindtijd

Jij bent er ook bij!

Omdat we écht een nieuwe richting inslaan de komende jaren, vragen we je nadrukkelijk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Wij vinden het erg jammer als je niet over de juiste informatie beschikt, jouw vragen niet kan stellen of verkeerde informatie via ‘de wandelgangen’ krijgt.

Omdat we het erg belangrijk vinden dat je aanwezig bent, hoef je je niet meer aan te melden. Je staat automatisch aangemeld. Ben je er niet bij? Meld je dan uiterlijk 11 december a.s. af bij Yvonne Peper via peper@trebbe.nl.

Heb je speciale dieetwensen meld haar dit dan ook. Ben je vegetariër? Dan hoef je dit niet te melden, wij hebben hier al rekening mee gehouden.

Tot de 21e!

Met vriendelijke groet, H.C.J. (Hein) Trebbe & H.J.H. (Hein) Trebbe