Broodje met… Trainees in gesprek met de Trebbes

Sinds begin dit jaar is het mogelijk om een ‘Broodje met…’ onze directie te eten. Daar is al door enkele collega’s gebruik van gemaakt. ‘Broodje met…’ kan ook andersom! Zo nodigden de Trebbes onze trainees uit om een broodje te eten.

Ambities en toekomst

Het was meneer Trebbe die de trainees uitnodigde voor een ‘Broodje met…’. “Het is de jonge aanwas binnen ons bedrijf, ik wilde weten wat hun ambities zijn en hoe zij de toekomst zien,” licht Trebbe sr. toe. Hein jr. sloot ook aan tijdens dit lunchgesprek.

Kansen en vragen

“Onderwerpen van gesprek waren invulling van het traineeship binnen Trebbe, ambities voor de toekomst en wat zijn kansen voor Trebbe om het traineeship te verbeteren,” blikt Trebbe sr. terug. Daarnaast was er alle ruimte voor Remco, Pim, Linda, Bart en Pien om hun vragen aan de Heinen te stellen.

Een aanrader voor iedereen

Bart Veldschotte, trainee bij de afdeling administratie kijkt terug op een leerzame lunch. “Ik vond het erg leuk om ervaringen met de andere trainees uit te wisselen. En om te horen hoe onze directie tegen het traineeship aankijkt en wat hun verwachtingen hiervan zijn.” Remco Holtmaat is het hier roerend mee eens. “Het was ook erg leuk omdat we eens in een andere setting in gesprek konden met de directie. Ik raad het iederaan aan om zich aan te melden voor ‘Broodje met…’. ”

Ook trek in een lunchgesprek?

Ook een ‘Broodje met…’ Rob, Antje of één van de drie Heinen (Trebbe sr., Trebbe jr. of Stooker) eten? Meld je aan via onderstaande aanmeldknop.